Nabízíme mikrobiologické, chemické a senzorické analýzy poživatin, krmiv, pitné vody a stěrů se zaměřením na zdravotní nezávadnost, kontrolu kritérií hygieny výrobního procesu a kontrolu účinnosti sanitace potravinářských i jiných provozů.

Nabídka analytických služeb je prováděna podle požadavků platné legislativy ČR a EU pro poživatiny tuzemského i zahraničního původu, rozsah jednotlivých diagnostik přizpůsobujeme požadavkům zákazníka.

Ústav pro vyšetřování potravin, spol. s r.o.,  K Hrnčířům 25, Praha 4 149 00, Tel: 261 910 023

© Všechna práva vyhrazena.

Mezi vyšetřované poživatiny patří: maso a masné výrobky, zvěřina; mléko a mléčné výrobky; vejce a vaječné výrobky; ryby a rybí výrobky; med; tuky a oleje; cukrářské a cukrovarské výrobky; cukrovinky a trvanlivé pečivo, pekařské výrobky; dehydrované výrobky, hořčice; koření; mlýnské výrobky a cereálie; ovocné a zeleninové výrobky; suché skořápkové plody; štávy, sirupy a nealko nápoje, krmiva.

Analýza potravin